top of page

Terugbetalingsbeleid:

WAT DOEN WIJ MET UW INFORMATIE?

" Wij gaan goed om met uw informatie en gegevens ". 
Wanneer u muesli in onze winkel koopt, verzamelen we als onderdeel van het proces de persoonlijke informatie die u ons geeft, naam, adres en e-mailadres. Als u zich aanmeldt of zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, vragen wij uw toestemming om u e-mails te sturen over onze winkel, nieuwe producten en andere updates. We houden uw persoonlijke gegevens veilig en vertrouwelijk.

Wanneer u door onze winkel bladert, ontvangen we ook automatisch het internetprotocol-adres (IP-adres) van uw computer om ons informatie te verstrekken die ons helpt meer te weten te komen over u en het besturingssysteem. 

WAAROM VERZAMELEN WIJ DERGELIJKE PERSOONLIJKE INFORMATIE?

We verzamelen dergelijke niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

  1. Om de Diensten te leveren en te exploiteren;

  2. Om onze gebruikers doorlopende klantenondersteuning en technische ondersteuning te bieden;

  3. Om contact te kunnen opnemen met onze Bezoekers en Gebruikers met algemene of gepersonaliseerde servicegerelateerde mededelingen en promotionele berichten;

  4. Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en/of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakenpartners kunnen gebruiken om onze respectieve diensten te leveren en te verbeteren; 

  5. Om te voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

HOE WE DE PERSOONLIJKE INFORMATIE VAN ONZE SITEBEZOEKERS OPSLAAN, GEBRUIKEN, DELEN EN BEKENDMAKEN? 

Onze bedrijfswebsite wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan jou kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com-applicaties van Wix.com. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op. 

Alle directe betalingsgateways die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen voor een veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn serviceproviders.

HOE KUNNEN SITEBEZOEKERS HUN TOESTEMMING INTREKKEN?

Als je niet wilt dat wij jouw gegevens meer verwerken, neem dan contact met ons op via info@bamboobyte.nl of stuur een mail naar: Laurensweigand@outlook.com.

PRIVACYBELEID-UPDATES

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website zijn geplaatst. Om onze service te verbeteren en ervoor te zorgen dat we ons best doen om voor uw informatie te zorgen. 

VRAGEN

Als u de persoonlijke informatie die we over u hebben wilt inzien, corrigeren, wijzigen of verwijderen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@bamboobyte.nl

bottom of page