top of page
Untitled design-2.png

Onze missie

Welkom bij Bamboo Byte, waar voedzaam eten samengaat met heerlijke smaak. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een ontbijt waar je elke dag naar uitkijkt om wakker voor te worden. Ons team, Claudia en Laurens, zijn twee jonge ondernemers die met hart en ziel de perfecte granola voor jou hebben gecreëerd.

 

Bij Bamboo Byte geloven we in het gebruik van alleen de beste ingrediënten om een smakelijke en gezonde granola te maken. Onze ingrediënten zijn natuurlijk, ethisch verantwoord en van de hoogste kwaliteit. We begrijpen dat wat je in je lichaam stopt net zo belangrijk is als wat je ervoor terugkrijgt. Daarom gebruiken we alleen ingrediënten waar we in geloven en die we vertrouwen.

 

Dus, of je nu op zoek bent naar een gezonde ontbijtoptie of een snack die energie en voeding biedt, bij ons garanderen we dat je dol zult zijn op onze granola en je goed zult voelen over wat je eet. Begin je dag op de juiste manier met Bamboo Byte granola.

Facetune_09-10-2020-11-13-15.jpg

Wat is Granola?

Granola is een soort ontbijtmaaltijd gemaakt van een mengsel van gerolde haver, noten, zaden en zoetstoffen, vaak gebakken tot ze knapperig zijn. Het kan op zichzelf worden gegeten, met yoghurt of als topping voor ander voedsel.

 

Bij Bamboo Byte tillen we granola naar een hoger niveau. Geleid door onze passie voor de natuur in alles wat we doen, houden we onze granola eenvoudig en vrij van onnodige ingrediënten. Onze granola is handgemaakt in Nederland met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zodat elke hap gevuld is met goedheid, versheid en kwaliteit.

Wij vinden dat granola lekker en voedzaam moet zijn, daarom gebruiken we alleen de beste ingrediënten om het te maken. Dus als je geniet van een kom van onze granola, kun je erop vertrouwen dat je jezelf vult met alleen het beste.

Sophie.JPG

Sophie
Lifestyle Coach

De Bamboo Byte granola heeft een zeer smaakvolle knapperige bite. Beide smaken Cinnamon Dream en Vegan Pecan ruiken lekker en smaken lekker in je ontbijt.

20131201_232936000_iOS.jpg

Manon Löwik

Owner of You & Me voedingscoach

Een erg smakelijke gezonde granola is deze van Bamboo Byte, deze heb ik geprobeerd en beide smaken zijn echt heerlijk!

Richie.JPG

Richard
Lifestyle Coach

Er zitten lekkere stukjes noot in. Persoonlijk vind ik degene met kaneel het lekkerst, maar ik ben een grote kaneelliefhebber. Ik kan Bamboo Byte granola van harte aanbevelen.

Join the breakfast club!

Dit is geen nieuwsbrief, die zijn saai. Het is meer als kleine verrassing als we u tijdens het ontbijt iets spannends te vertellen hebben.

Bedankt voor het volgen van onze reis!

bottom of page